EUR
SlovenianSlovenian
0

Notranji popravni panel zadnjih vrat

Na voljo (3+)
Ustreza
Volkswagen Transporter T4
Leto proizvodnje
1990-2003
Kabina
Dvojna kabina
Stran
Levo = Desno (simetrično)
Material
Visokokakovostno jeklo
SKU
95654019
Teža:
2.00 kg
Izdelano v EU
39.02€ Brez DDV: 32.79€
Preveri čas dostave ...

Opis

Notranji popravni panel zadnjih vrat


Idealna izbira za vsakogar, ki išče vzdržljive dele za svoje vozilo, je Notranji popravni panel zadnjih vrat za VW Transporter T4 1990-2003 Dvojna kabina. Ta popravni panel je posebej zasnovan za vaše priljubljeno Volkswagen Transporter T4, kar znatno olajša obnovitvena dela na tem legendarnem vozilu.
Ta popravni panel je izdelan iz visokokakovostnega jekla, kar zagotavlja izjemno trdnost in trajnost, obenem pa ohranja estetski videz vašega vozila. Zaradi simetrične zasnove (levo = desno) je montaža enostavna, ne glede na stran vozila, ki jo potrebujete popraviti.
Če ste ljubitelj vozil ali izkušen avtomehanik, boste cenili popolno prileganje in kakovost te komponente, ki izpolnjuje vaše potrebe po obnovi za četrto generacijo vašega Transporterja. Panel je združljiv z dvojnimi kabinami VW Transporter T4, ki so bile proizvedene med leti 1990 in 2003, kar zagotavlja široko pokritost.
Ne glede na to, ali se ukvarjate s profesionalno prenovo ali amaterskim hobijskim delom, vam ta produkt pomaga pri dosegu najboljših rezultatov. Z nakupom pridobite najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, pri čemer je cena brez DDV: 32.79€ in z DDV: 39.02€. Poskrbite, da bo vaš VW Transporter T4 vedno kot nov!