EUR
SlovenianSlovenian
0

Popravni panel sprednje stopnice

Na voljo (3+)
Ustreza
Mercedes Sprinter / Volkswagen Crafter
Leto proizvodnje
2006+
Stran
Desna
Material
Visokokakovostno jeklo
SKU
506539-2
Teža:
2.00 kg
Izdelano v EU
73.77€ Brez DDV: 73.77€
Preveri čas dostave ...

Opis

Popravni panel sprednje stopnice

Iščete zanesljiv popravni panel za svojega Mercedes Sprinter 2006-2018 ali Volkswagen Crafter 2005-2017? Naš popravni panel sprednje stopnice za desno stran je odlična rešitev za vse, ki želijo ohraniti svoj kombi v odličnem stanju. Ta visokokakovostni jekleni panel je posebej zasnovan za drugo generacijo Mercedes Benz Sprinter W906 in prvo generacijo Volkswagen Crafter I, kar pomeni, da se popolnoma prilega in zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost.
Kot mehanik ali navdušenec nad avtomobili boste cenili, kako enostavno je zamenjati poškodovane ali korodirane dele z našim panelom. Ne samo da obnovi estetski videz vašega vozila, ampak tudi prispeva k njegovi varnosti in stabilnosti. Izdelan iz kakovostnega jekla, ta popravni panel zagotavlja odpornost na vse vremenske razmere.
Naša ponudba vključuje najboljšo možno vrednost za vaš denar - neto cena znaša 73.77€, medtem ko je obdavčena cena 73.77€. S tem izdelkom boste zagotovili dolgo življenjsko dobo vašega vozila, ne da bi se morali odpovedati kakovosti. Izberite Easy Parts za zanesljive popravne panele in druge avto dele že danes!