EUR
SlovenianSlovenian
0

Prag

Rating
Na voljo (3+)
Ustreza
Fiat Coupe
Leto proizvodnje
1993-2000
Stran
Levo = Desno (simetrično)
Tip Karoserije
COUPE
Material
Visokokakovostno jeklo
SKU
303303-3
Teža:
2.00 kg
Izdelano v EU
46.72€ Brez DDV: 39.26€
Preveri čas dostave ...

Opis

Prag za Fiat 1993-2000 COUPE

Nadgradite svoje vozilo s prahom, posebej zasnovanim za vaš Fiat Coupe prve generacije (1993-2000). Ta izdelek je oblikovan tako, da ustreza obema stranema vozila, tako levemu kot desnemu, zaradi česar je montaža enostavna in učinkovita. Visokokakovostno jeklo zagotavlja trajnost in odpornost proti koroziji, kar povečuje življenjsko dobo vašega avtomobila. Mnogi avtomobilski navdušenci in mehaniki priznavajo pomembnost pravilno nameščenega praga, saj ščiti spodnji del vašega vozila, hkrati pa prispeva k estetskemu videzu.
Prag je ključna komponenta, ko se odločate za celovita in kakovostna popravila karoserije. Ne tvegate z neustreznimi in poceni rešitvami, saj naš izdelek zagotavlja popolno prileganje in podporo tam, kjer je to najbolj potrebno.
Fiat Coupe je kultni avtomobil in je pomembno, da ohranjate njegovo integriteto z rezervnimi deli, ki ustrezajo njegovim standardom. S prahom, oblikovanim za to specifično obdobje proizvodnje, boste podaljšali živahnost in funkcionalnost vašega jeklenega konjička.
Cena brez davka: 39.26€. Cena z davkom: 46.72€.