EUR
SlovenianSlovenian
0

Prag

Zadnji na voljo
Ustreza
Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroen Jumper / Relay
Leto proizvodnje
2006+
Stran
Levo+Desno
Material
Visokokakovostno jeklo
SKU
DUCATO_06_L4_SET2
OE
10890
Teža:
12.00 kg
Izdelano v EU
302.19€ Brez DDV: 253.94€
Preveri čas dostave ...

Opis

Prag

Fiat Ducato 2006- / Levo+Desno / Komplet 10890 je odlična izbira za vse, ki potrebujejo kakovostne popravne panele za svoj kombi. Ta izdelek je zasnovan posebej za tretjo generacijo (X250) Fiat Ducato, vendar se prilega tudi drugi generaciji Citroen Jumper (Mk2) in Peugeot Boxer (B2). Pragi na vašem vozilu so ključni za zaščito spodnjega dela karoserije, zato je redno vzdrževanje še kako pomembno.
Ta komplet obsega leve in desne prage, kar pomeni, da boste lahko v celoti obnovili izvorni izgled in funkcionalnost praga vašega Fiat Ducata, Peugeot Boxerja ali Citroen Jumperja iz leta 2006 naprej. Izdelani so iz visokokakovostnega jekla, kar zagotavlja izjemno trpežnost in življenjsko dobo, tudi v najzahtevnejših pogojih.
Ne glede na to, če ste profesionalni klepar, mehanik ali avtomobilski navdušenec, bo ta komplet zagotovo izpolnil vaša pričakovanja glede kakovosti in funkcionalnosti. Osvežite izgled vašega kombija in hkrati zagotovite maksimalno zaščito za podvozje vozila. Kupite sedaj po cene brez DDV 253.94€ ali vključno z DDV po ceni 302.19€. Zagotovite si dolgotrajno zaščito z zanesljivimi rezervnimi deli.