EUR
SlovenianSlovenian
0

Prag

Na voljo (2)
Ustreza
Triumph TR6
Leto proizvodnje
1969-1976
Stran
Desna
Material
Visokokakovostno jeklo
SKU
8015002
Teža:
2.00 kg
Izdelano v EU
103.84€ Brez DDV: 87.26€
Preveri čas dostave ...

Opis

Prag

Dodajte novi življenjski slog vašemu Triumph TR6, legendarni britanski športni ikoni, z našim visokokakovostnim pragom. Ta desni prag je zasnovan posebej za vozila iz prve generacije 1969-1976, kar zagotavlja popolno prileganje in brezhibno namestitev na vaš cenjeni športni avtomobil. Naša izjemna ekipa strokovnjakov je poskrbela, da ta del ustreza najvišjim standardom kakovosti in trajnosti, saj je izdelan iz visokokakovostnega jekla, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo vašega vozila.
Tovrstni prag je idealen za obnovo ali popravilo vašega vozila, saj ohranja njegovo izvorno estetiko in integriteto. Pravi entuziasti vedo, kako pomembno je ohraniti originalni videz in občutek vozila, in ta prag vam pri tem pomaga. S tem kakovostnim rezervnim delom boste ne samo zaščitili vozilo pred nadaljnjo obrabo, ampak tudi povečali njegov estetski videz in ohranili njegovo tržno vrednost.
Uživajte v edinstveni kombinaciji elegance in funkcionalnosti, ki jo ponuja naš izdelek. Ne zamudite te priložnosti, da bi vaš Triumph TR6 ponovno zasijal v svoji najboljši luči! Cena brez DDV: 87.26€. Cena z DDV: 103.84€.